DESKTOP PUBLISHING

Desktop Publishing of ook wel kortweg DTP is veel meer dan het ontwerpen van een leuke folder of flyer. Desktop Publishing is ook het creëren van logo’s, huisstijl, posters, visitekaartjes en ga zo maar door. Zelfs het maken van nieuwsbrieven, pdf’s, afbeeldingen en andere online uitingen vallen onder Desktop Publishing. Zo kun je dus DTP onderscheiden in twee takken: offline en online. Offline betreffen alle uitingen die gereed gemaakt worden voor print. Online spreekt eigenlijk voor zich en zijn dus de uitingen die u online via een beeldscherm tot u neemt. Bureau G biedt u dit allemaal op een creatieve en originele manier. Op de manier zoals jij het wilt.

create
abc

Op de pagina portfolio kun je inspiratie opdoen. Maar er is nog veel meer mogelijk. Bij Bureau G kun je ook terecht voor een geheel nieuw logo en huisstijl ontwerp. Dit kun je vervolgens ook verder uitbreiden. Bedenk eens wat een wekelijkse nieuwsbrief in jouw eigen huisstijl voor jou kan doen en hoe je hiermee op een eenvoudige wijze jouw relaties kunt informeren. Bureau G zet jouw bedrijf LETTERLIJK op de kaart.

Bureau G  denkt op dit gebied graag met je mee en doet dit tegen een scherp tarief. Neem gerust contact op. We gaan samen kijken hoe we jouw wensen kunnen verwezelijken en zelfs overtreffen. Maak jezelf kenbaar!