OVER BUREAU G

Ondernemen betekent bezig zijn met waar je goed in bent. Steek energie in je passie en wat je energie geeft. Dat geldt voor de groenteman die trots is op zijn mooie kroppen sla, voor de intermediair die als geen ander personeel koppelt aan werk als ook voor de muzieklerares die de lat hoog legt voor haar leerlingen. En daarom heb ik, Bert-Jan Groeneveld, BUREAU G opgericht. Met BUREAU G ontzorg ik je in de zaken die je extra energie en tijd kosten. Zodat jij gewoon kunt blijven doen wat jou passioneert en energie geeft.

foto

Passie, creativiteit en klantgerichtheid zijn de kernwaarden van BUREAU G. Passie voor en door het maken van mooie websites of reclame-uitingen. Met creativiteit als verrassingseffect. En geheel van uit jouw oogpunt en dus klantgericht. Daarom vind je op deze site geen standaardprijzen voor standaardproducten want alles is maatwerk. En hierbij geldt: Calvinistisch in kosten en bourgondisch in service.

U kunt bij BUREAU G terecht voor een kleine klus maar ook voor een mega job. Ongeacht wat mag u dezelfde uitgebreide service en toewijding verwachten. Laat mij je bedrijf op de kaart zetten. BUREAU G met de G van GOED!

Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag een offerte aan: